Kostenbesparing

Doordat de communicatie-uitingen door de gebruiker zelf worden gecreëerd, kost bijvoorbeeld de opmaak van  een advertentie of poster nog een fractie van de kosten die u gewend bent. Uitingen worden veel goedkoper, zodat u meer marketing-of communicatieacties kunt doen voor hetzelfde geld. Maar niet alleen op de opmaak valt een besparing te behalen. Door niet iedereen op voorhand van acties te voorzien, maar mensen zelf te laten bepalen wat en wanneer ze willen communiceren, ontstaat er een pull in plaats van push met “zero waste” tot gevolg, aangezien er uitsluitend geproduceerd wordt wat er daadwerkelijk nodig is.

Snellere ‘time to market’

Templates van de uitingen kunnen binnen 1 of 2 dagen  online staan en vervolgens direct gebruikt worden. Doordat er vooraf vaste afspraken met leveranciers zijn gemaakt, over bijvoorbeeld prijs, levertijd, papier en drukprocedé, bespaart u ook hier veel tijd.

Huisstijlbewaking

BrandKeeper werkt met vaste templates, waardoor de huisstijl altijd bewaakt blijft. De uitingen worden eenmalig gescand, waarbij u bepaalt wat de gebruiker wel of niet mag aanpassen. Vervolgens kunnen de gebruikers zelf hun communicatie uitingen maken. BrandKeeper is ook zeer geschikt voor channel marketing. U stelt uitingen beschikbaar die uw channel partner zelf kan aanpassen en voorzien van eigen logo.

Snelheid en gemak

BrandKeeper is een gebruikersvriendelijke applicatie. In een paar stappen maak je een flyer, visitekaartje, advertentie of bijvoorbeeld een actie. BrandKeeper is overal en 24 uur per dag bereikbaar via een internetverbinding.

Voorraadbeheer

Door een koppeling te maken met het warehouse heeft u altijd een up-to-date voorraadoverzicht. Elke bestelling die u in Brandkeeper bestelt, wordt direct van de voorraad afgeboekt. Zo kunt u op elk moment van de dag de huidige voorraad bekijken en direct zien of er extra geproduceerd moet gaan worden.

Budgetbewaking

Met de goedkeuring en budgetmodule wordt er alleen gemaakt wat de budgethouder goedkeurt en wordt elke bestelling automatisch van het beschikbare budget afgeschreven. Het budget is gekoppeld aan een gebruiker of gebruikersgroep en is voor een bepaalde of onbepaalde periode beschikbaar.

Rapportage

Op elk moment van de dag heeft u inzage in de rapportage. U weet dus altijd wie wat heeft gemaakt. Door de rapportagemodule kunt u precies zien hoe vaak een item of actie is ingezet en of deze succesvol is. Zo worden de marketing en communicatieacties meetbaar.