Over BrandKeeper

Over BrandKeeper

BrandKeeper is een on-line opmaak- en bestelprogramma, waarmee u eenvoudig communicatie-documenten en campagnes kan maken, beheren en bestellen.

Voor wie is BrandKeeper bedoeld? Marketing en communicatiespecialisten van bedrijven en instellingen kunnen met de tool, zonder tussenkomst van reclamebureaus en ontwerpers, direct hun campagne maken. Maar ook filiaalhouders kunnen, onder auspiciën van het hoofdkantoor, zelf locale componenten toevoegen aan een landelijke campagne.

Hoe werkt BrandKeeper? Wij maken voor u standaard sjablonen, waarin uw verschillende communicatie-uitingen zijn opgenomen. Uw medewerkers kunnen dan zelfstandig, met behulp van een eigen inlog, het sjabloon invullen met eigen tekst en beelden, opslaan en in de gewenste vorm en aantallen bestellen.

Hoe wordt uw productie dan geleverd? De bestelling uit BrandKeeper wordt digitaal doorgestuurd naar de drukker, geproduceerd en aan u geleverd.  Gemak dient de mens.

Wat zijn de voordelen van BrandKeeper? Met BrandKeeper bespaart u ontwerp- en reclamekosten voor repeterende producties. Door de standaardisatie beheerst u ook uw huisstijl en door vaste afspraken met producenten, wordt er snel geleverd en heeft u vooraf duidelijkheid over kosten en uniforme kwaliteit.

Wat kost BrandKeeper? De kosten voor BrandKeeper zijn heel transparant. Ze bestaan uit eenmalige inrichtingskosten, deze zijn afhankelijk van het aantal sjablonen. Daarnaast rekenen wij maandelijkse abonnementskosten voor het gebruik van de tool. Iedere bestelling die u plaatst, kunt u direct afrekenen met de producent tegen vooraf vastgestelde, uniforme tarieven.

Wat bespaart u met BrandKeeper? Afhankelijk van het aantal campagnes dat u in BrandKeeper opmaakt, kan uw besparing oplopen van 20% tot wel 40% op uw communicatiebudget.

Wilt u een afspraak voor een demonstratie of een begroting ontvangen? Dat kan; Klikt u dan nu op : bert@brandkeeper.eu